Zlatne niti kao bezvremenski trend

Foto: ASOS

JEDAN od trendova koji nikada ne izlazi iz mode svakako su tkanine sa zlatnim nitima. Zlatne majice, kožne zlatne jakne, haljine i cipele ne moraju biti rezervirane samo za novogodišnja slavlja i posebne večeri, zlatni sjaj je u modi uvijek kada ti to poželiš!

Kod takve odjeće važno je samo da ne pretjeruješ kako zaista ne bi izgledala poput hodajućeg cirkusa, nego sve te sjajne detalje trebaš iskombinirati na pravi način. Ako se odlučiš za sjajnu zlatnu haljinicu možeš ju neutralizirati traper jaknom, jednostavnim crnim sakoićem ili nekim fora proljetnim čizmama. Maštovit dodatak može biti i pozlaćena clutch torbica koju možeš nositi uz gotovo sve kombinacije.

Nakit je priča za sebe jer su zlatne ogrlice, narukvice i naušnice jako upadljive i dovoljno je samo nešto od toga kako bi podigla cijeli svoj look. Sada su osobito popularne zlatne statement ogrlice i zlatni debeli lanci koje idealno možeš kombinirati na bijele košulje i traperice, te na taj način isfurati casual look sa zanimljivim detaljima koji dokazuju da vodiš računa o trendovima i da voliš u svoj stajling ubaciti laganu dozu elegancije.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.