Znakovi koji otkrivaju odličnog ljubavnika

Foto: Colcci

UPOZNALI ste super dečka, razmijenili telefonske brojeve, nekoliko se puta čuli, a i izašli. Iskrice su, bez sumnje, tu i nešto se između vas počelo događati, no događa li se korak dalje u vašem odnosu ili korak bliže krevetu...

Stručnjaci kažu da se dobar seks ne svodi isključivo na tjelesne vještine, jer to s vremenom blijedi. Odličan seks najčešće je onaj koji vam se ureže duboko u pamćenje, a razlog tome je to što ste u potpunosti sretni i zadovoljeni, baš onako kako ste to oduvijek htjeli. Znanstvenici vam otkrivaju znakove koji vam mogu pomoći da procijenite je li baš on vaš ljubavnik iz snova.
 
1. Pravi je džentlmen
 
U ljubavi, kao i u seksu, jako je važno da je vaš partner džentlmen. Ako se prema vama ponaša kao pravi gospodin – pridržava vam vrata, kaput, pita kako ste proveli dan, pamti i najmanje sitnice koje ste mu rekli i prema vama se odnosi s potpunim poštovanjem, velika je vjerojatnost i da će u krevetu biti jednako pažljiv – poput pravog kavalira.

2. Nije centar svijeta
 
Nekim tipovima je važno jedino ono što se događa njima. Oni moraju biti u centru pažnje u svakom trenutku, pa nemaju vremena pamtiti koji je tvoj omiljeni kafić, restoran, jelo ili piće, a kamoli što želiš u krevetu. S druge strane, oni koji paze na tvoje potrebe, pa čak i one najmanje, biti će posebno pažljivi između pokrivača.
 
3. Cijeni dodir na pravi način
 
Muškarci koji žele samo seks dodiruju ženu na način koji može dovesti do seksa – poput grabežljive hobotnice. Pravi ljubavnici znaju kako rasplamsati maštu žene senzualno je dodirujući i van spavaće sobe. Nježni dodiri ruke u kafiću ili šetnji, ugodni zagrljaj u parku ili vas jednostavno drži za ruku dok šetate gradom, otkrivaju muškarca koji će znati kako vas dodirivati kad završite u krevetu.
 
4. Ne žuri
 
Dečkima kojima je vaš izgled bitniji od vlastitog sigurno žele samo seks. On će vas vrlo brzo pokušati dovesti u krevet. No, takvi tipovi će se brzo zasititi. Muškarac kojeg zaista zanimate imat će strpljenja i neće vas požurivati. U najviše slučajeva takvi će muškarci čekati da vi napravite prvi korak ili mu date jasan znak da ste spremni za vođenje ljubavi. To je znak da s vama želi nešto ozbiljnije – izvan kreveta, ali i u njemu!
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.