Znanstvenici tvrde: Žene su zanovijetala, a prigovaranje dovodi do razvoda!

PREMA pisanju portala Nerve. com, nedavno je u Wall Street Journalu objavljen članak pod imenom "Upoznajte ubojicu brakova", koji upozorava žene da prestanu zanovijetati kako bi sačuvale svoje brakove.

Stručnjaci tvrde da je zanovijetanje ravno preljubu ili lošim financijama!

Navodno, žene prigovaraju zato što su više odgovorne za upravljanje svojim domom i obiteljskim životom.

Zbog toga su osjetljivije na prve znakove problema u vezama. Kad žena nešto traži i na to ne dobije odgovor, u stanju je vrlo brzo shvatiti da nešto nije u redu. No čini se da ne shvaćamo jednu ključnu činjenicu - ponavljanje zahtjeva samo će pogoršati stvari!

Ali budi bez brige, ni muškarci nisu nevini. Naime, njima se često "omakne" pa ne daju dovoljno jasne odgovore na postavljena pitanja. Da, postoji mogućnost da će muškarac zanemariti ženino kvocanje čim zine jer se zbog toga osjeća kao mali dječarac kojega kažnjava vlastita majka, no puno puta odgovor bude izostavljen zato što muškarac ne želi razočarati ženu svojim odgovorom, ili ga čak niti ne zna.

Tako je dosjetljiva Janet Pfeiffer, iz New Jerseyja, došla na ideju da Post-It papiriće lijepi gdje god stigne kako bi svog muža podsjetila na stvari koje treba napraviti, bez da mu prigovara.

Pročitao on to, ili čuo iz tvojih usta - zapravo dođe na isto. S razlikom tom što se može vaditi na izliku da se papirić jednostavno zagubio te da ga, jadan, nije uspio ni pročitati!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.