Zvijezda serija "O.C." i "Gotham" Benjam McKenzie ljubi kolegicu sa seta

Foto: Splash News

GLUMAČKI par, iskrice sa seta prenijeo je u stvarni život.
 
Zvijezda nekad popularne teen serije "O.C.", Benjamin McKenzie ponovno ljubi, a njegova odabranica je glumica Morena Baccarin, kolegica iz serije "Gotham", televizijskoj priči o Batmanovim počecima.
 
Njihova kemija na setu nedavno se preselila u njihove privatne živote, a da Benjamin ljubi lijepu glumicu, bilo je jasno i prekjučer, na dodjeli nagrada Emmy, kada se par pojavio zajedno na crvenom tepihu, a zaljubljeni pogledi jednostavno se nisu mogli sakriti pred kamerama. Kasnije je par uhvaćen kako razmjenjuje nježnosti na jednoj zabavi.
 
Danas 37-godišnji Benjamin, u spomenutoj seriji igra ulogu detektiva Jamesa Gordona, a Morenin lik doktorice Leslie Thompkins predstavljen je na kraju prve sezone. Zanimljivo je i kako se par poznavao i puno prije zajedničke serije, jer je Morena imala kratku ulogu i u seriji "O.C.", koja je proslavila Benjamina.
 
Glumica iza sebe već ima jedan propali brak, s američkom producentom Austinom Chickom, a 2013. godine dobili su sina Juliusa. S druge strane, Benjamin rijetko govori o svom privatnon životu, a u jednom intervjuu za Elle, otkrio je da je to zbog velike sramežljivosti.
 
Za sve zaintersirane, druga sezona serije "Gotham" krenula je jučer, 21. rujna.

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.