Američka voditeljica na Zlatnim globusima nosila haljinu hrvatskog dizajnera

MODA na sinoćnjoj dodjeli nagrada Zlatni globus bila je očekivano glamurozna i crveni tepih su preplavile raskošne kreacije poznatih luksuznih brendova poput Versacea, Guccija, Diora... A među kreacijama modnih velikana našla se i jedna s potpisom hrvatskog dizajnera Ivana Alduka.

"Kakav divan početak godine! Prekrasna TV voditeljica Bianca Rae u ALDUK haljini na crvenom tepihu Zlatnih globusa", napisao je dizajner ispod fotke voditeljice koja je za dodjelu obukla raskošnu svijetloružičastu haljinu od tila sa šljokicama, čipkom i jednim rukavom. 

Bianca je voditeljica na losanđeleškoj televiziji Spectrum TV, a ona nije jedina Amerikanka koja je u posljednjih 48 sati zablistala u haljini našeg dizajnera.

Aldukovu kreaciju je večer prije na humanitarnoj gala večeri neprofitne umjetničke udruge The Art Of Elysion nosila i glumica Azie Tesfai, poznata po ulogama u serijama Supergirl i Djevica Jane.

Fantastičan uspjeh za našeg dizajnera i nadamo se da ćemo ubuduće još češće viđati njegove, ali i kreacije drugih domaćih dizajnera na svjetskim crvenim tepisima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.