Ana Jelušić Black proslavila godišnjicu braka u vjenčanici

IAKO rijetko objavljuje na društvenim mrežama, Ana Jelušić Black godišnjicu braka svaki put obilježi na poseban način.

Podsjetimo, na današnji dan 2016. godine naša bivša skijašica je razmijenila zavjete sa Švicarcem Travisom Blackom. Vjenčali su se u Aninoj rodnoj Rijeci, na Trsatskoj gradini u pratnji obitelji i brojnih prijatelja, a na prvu godišnjicu braka Jelušić je s obožavateljima podijelila neke od fotografija s vjenčanja.

"Prije godinu dana zavrtjela sam se u nevjerojatnu novu avanturu i postala žena Travisa Blacka! Osvrnuvši se na ovu godinu smijeha, putovanja, avantura, novih početaka i puno ljubavi, ne mogu biti uzbuđenija očekujući ono što tek dolazi", napisala je tada uz fotku vjerojatno ni ne sluteći da će već iduću godišnjicu obilježiti na najbolji mogući način.

Naime, tada je svima otkrila da ona i suprug očekuju prvo dijete. No, ove godine je odlučila s obožavateljima podijeliti zanimljiv niz fotografija koje su nastale na današnji dan tijekom posljednje tri godine.

Ne bi bilo ništa neobično da na svakoj od njih ne nose iste outfite kao na dan njihovog vjenčanja.

Dok Travis ponosno pozira u svom tamnoplavom odijelu, Ana jednom godišnje odjene svoju jednostavnu, a tako posebnu vjenčanicu.

Njihovu ideju svi su dočekali s oduševljenjem, a skijašica je otkrila kako je ipak sve krenulo od njenog supruga.

"Bio mu je potreban izgovor da jednom godišnje odjene svoje vjenčano odijelo iznova i iznova", našalila se simpatična Ana, a mnogi su zaključili kako je riječ o "preslatkoj i fantastičnoj tradiciji".

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.