Anamarija Asanović je u koraku s trendovima s maramom oko glave

Foto: Instagram

DOMAĆA dizajnerica Anamarija Asanović se ne boji isprobavati najnovije trendove iz svijeta mode, a s obzirom na prirodu njenog posla to ni ne čudi. 

Naime, ona trenutno uživa u ljepotama Rio de Janeira, a za razgledavanje jednog od najpoznatijih brazilskih gradova odjenula je stajliš kombinaciju, a najviše pažnje privukao je zanimljiv modni dodatak koji ne zna svatko nositi.

Na svom Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira u midi suknji s leopard uzorkom koju je kombinirala uz basic bijelu majicu i klasičnu smeđu torbicu oko struka. Zahvaljujući marami koju je zavezala oko glave svoj je outfit podignula na potpuno drugu razinu.

Inače, upravo su marame koje se nose oko glave ovosezonski must have, a riječ je o trendu iz 60-ih koji se vratio na velika vrata. Ipak, oko ovog modnog dodatka se lome koplja jer ih mnogi povezuju uz vlastite bake te ne shvaćaju kako i kada su se marame preselile na modne piste. Unatoč tome, brojna slavna dizajnerska imena su ih već uvrstili u svoje kolekcije, a primijetili smo ih i u modnim kampanjama pojedinih high street brendova.

Očekivano, ovom trendu nisu odoljele ni brojne slavne dame pa je tako i Kendall Jenner viđena s maramom na glavi, a takvih outfita ne nedostaje ni među influencericama.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.