Ariel Winter ušutkala kritičare svog stila odijevanja i oduševila žene

Foto: Instagram

19-GODIŠNJA zvijezda serije "Moderna obitelj" stalno je na udaru kritika.

Mladu glumicu Ariel Winter publika je imala prilike upoznati u seriji "Moderna Obitelj", u kojoj glumi malu štrebericu. No, u stvarnom životu, Ariel je vrlo provokativna, barem kada je u pitanju stil odijevanja.

Tako glumica često zna šokirati prekratkom, preuskom i presexy odjećom, zbog čega je stalno na meti kritičara, ali i obožavatelja, koji smatraju da pretjeruje s golotinjom.

Nakon što je objavila posljednju fotografiju na Instagramu, u vrućim hlačicama te pročitala kritike, Ariel je po tko zna koji put odlučila reagirati i obračunati se s fanovima.

"Prilično sam iznervirana komentarima da sam se jedva uvukla u hlačice i idejama da za mene nije u redu da nosim takve komade. Ljeto je i vruće je, normalno da ću nositi kratku odjeću. Neću se znojiti u nečemu, samo da bih udovoljila nekome", započela je Ariel, a zatim nastavila.

"To što nosim takvu odjeću, nema nikakve veze s mojim moralom. Nisam k****, jer nosim kratke hlačice ili majice. Ja sam sasvim normalna djevojka. Također, nisam se u ništa uvukla. Kratke hlačice mi odlično pristaju."

Na kraju je jasno poručila: "Molim vas da ostavite mlade žene na miru, jer mi samo živimo naše živote."

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.