Artdeco Masterclass u Zagreb dovodi svjetski poznatog vizažista

Foto: Promo

BEAUTY scena u Hrvatskoj nikad nije bila življa, a to dokazuje i najavljeni Artdeco Masterclass koji će se održati u srijedu, 22. svibnja u Kaptol Cinema Boutiqueu. Popularni brend kozmetike u Zagreb ponovno dovodi svjetski poznatog vizažista Macedonia Bezzeru. 

Macedonio će polaznicama masterclasaa predstaviti novitete iz ljetne kolekcije Artdecoa koja je u potpunosti inspirirana ljetom, preplanulim tenom i šljokicama. Kolekcija Make up your sunset stories sastoji se od nekoliko holy grail proizvoda koji su dovoljni za potpuni dnevni i večernji look, a kako to izgleda uživo Macedonio će demostrirati na voditeljici Antoniji Stupar. 

Osim makeup noviteta, Artdeco je ove sezone odlučio izaći iz okvira te predstaviti limitiranu kolekciju modnog dodatka kojeg će svaka trendseterica poželjeti u ormaru. Modna dizajnerica Manja Stević ekskluzivno je pripremila ovu limitiranu kolekciju za Artdeco u Hrvatskoj i Sloveniji, a velika premijera očekuje se upravo na Artdeco Masterclassu.

Artdeco Masterclass šminkanja je susret mode i ljepote koji će okupiti beauty i lifestyle scenu Hrvatske. Sponzori ovog jedinstvenog događanja su prirodna kozmetika Nikel, kozmetički brend Milla, Studio Močinić i kozmetički brend spužvi Volo polaznicama su osigurali promotivne proizvode koji će se moći pronaći u goodie bagu.

Make up your sunset stories kolekcija dostupna je u Müller i RK Nama, te se može kupiti, kao i ulaznice za masterclass, u Kameja web shopu i Make Up Bar & Beauty Storeu na adresi Tomislavova 3.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.