ASOS prodaje povoljnu verziju Pradinog rasprodanog obruča za kosu

Foto: Instagram, EPA-EFE, asos.com

U MORU novih trendova koji su se pojavili od početka godine izdvojio se jedan modni dodatak koji je osvojio i Kate Middleton.

Riječ je o postavljenim obručima za kosu koje su svojevremeno proslavile neke od najpoznatijih fiktivnih trendseterica - Blair Waldorf iz "Tračerice" i Carrie Bradshaw iz serije "Seks i grad" - a sada su ponovno pokorili modni svijet.

Trendi obručima za kosu nisu odoljele ni brojne poznate Hrvatice, uključujući Nikolinu Pišek, Izabel Kovačić i Adrianu Đurđević.

 

 

Za povratak ovog trenda ponajviše je zaslužna modna kuća Prada čiji su obruči za kosu trenutno potpuno rasprodani unatoč cijenama koje se kreću od 165 funti (oko 1370 kuna) za običan jednobojni model do 675 funti (oko 5600 kuna) za obruče s prišivenim ukrasima. 

Srećom, ASOS je sada ponudio puno povoljnije obruče koji su zbilja vjerna kopija Pradinih rasprodanih modela.

Jednobojni obruči u online trgovini koštaju 11,50 eura (oko 85 kuna), dok je ružičasti model jeftiniji od ostalih boja i košta 8,50 eura (oko 60 kuna), a za obruč sa zakovicama, biserima ili ukrasnim kamenčićima potrebno je izdvojiti od 14 do 24 eura (od 100 do 180 kuna).

Pogledajte kako ih modne ekspertice uklapaju u svoje stajlinge i ne propustite nabaviti ovaj hit dodatak za kosu po povoljnoj cijeni dok se nije potpuno rasprodao.

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.