Bahata glumica trenutno se viđa s dvojicom poznatih frajera

Foto: Splash News

ŠUŠKA se, šuška.
 
Iako se činilo kako u posljednje vrijeme Hollywood trese groznica prekida, čini se kako se rađaju i nove romanse, a posljednja o kojoj se priča je ona između 28-godišnje glumice Dakote Johnson, zvijezde erotske trilogije "Pedeset nijansi sive" te njezinog 18 godina starijeg kolege Johna Hamma.
 
 
Glumica koja u Hollywoodu slovi za vrlo razmaženu i bahatu, s markantnim glumcem nedavno je viđena na večeri u jednom njujorškom hotelu, gdje su prema izjavama svjedoka proveli dva sata te zajedno otišli iz njega. Prvi put uhvaćeni su još u travnju na proslavi 70. rođendana Eltona Johna, a nakon toga su se i dalje nastavili viđati.
 
 
John je 2015. godine prekinuo 18 godinu dugu vezu s Jennifer Westfeldt, a Dakota svoju dvogodišnju vezu s Matthewom Hittom 2016. godine.
 
 
No da stvar bude zanimljivija, glumica je samo nekoliko dana nakon večere s Johnom, viđena s još jednim poznatim muškarcem, glazbenikom Chrisom Martinom, frontmenom popularne grupe Coldplay i bivšim suprugom glumice Gwyneth Paltrow, taj put u Los Angelesu.
 
 
Ili je jedan od njih samo prijatelj ili kolega ili glumica sjedi na dvije stolice te ocjenjuje tko je bolji, pokazat će vrijeme...
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.