Bali je pretvorila u modnu pistu: Šuput se hvali zavidnim brojem kupaćih kostima

GARDEROBA Maje Šuput je veličine manjeg stana pa nikoga ne iznenađuje što ju je jako teško vidjeti dva puta u istom izdanju. Čak i kada su u pitanju badići, popularna pjevačica se svake sezone počasti s nekoliko novih modela.

Ipak, čini se da joj je jedan osobito prirastao srcu pa mu još uvijek nije dala "otkaz" već ga je ponijela i na romantično putovanje na Bali.

Riječ je o kupaćem kostimu koji je zaludio Instagram, a njegova popularnost ne jenjava već nekoliko godina. Maja ga je nosila i na grčkom otoku Mikonos, koji je posjetila u kolovozu prošle godine, kao i tijekom boravka u luksuznom turskom ljetovalištu gdje je postala redovan gost.

Brend La Revêche je odavno plasirao badiće s prepoznatljivim 3D cvjetnim detaljima na naramenicama, a podjednako je popularan jednodijelni model, kakav je nosila i zgodna Adriana Đurđević, kao i dvodijelni.

Cijena ovog hit badića u online trgovini brenda je 205 eura, što je malo više od 1500 kuna, a osim u ružičastoj, dolazi i u crnoj, bijeloj, plavoj te crvenoj boji.

Kako su jednodijelni kupaći kostimi već neko vrijeme pravi must have, jasno je da je i Šuput nabavila nekoliko takvih modela.

Jedan od najupečatljivijih u njezinoj kolekciji šareni kupaći kostim s cvjetnim printom. Glavni adut su mu zavodljiva, gotovo potpuno gola leđa koja privlače poglede.

Ako pitate Maju, popularnost životinjskog uzora ni u nadolazećim mjesecima neće jenjavati. Zato se počastila i izazovnim dvodijelnim kupaćim kostimom koji budi maštu. Dok je gornji dio bez naramenica i ukrašen zlatnim detaljem, gaćice su s V izrezom koji vizualno sužava struk.

Potpuno drugačiji, ali jednako efektan jednobojni bijeli kupaći kostim našao je svoje mjesto u njezinom kovčegu. Iako ne oprašta nedostatke, ovaj badić je idealan odabir ako želite naglasiti preplanulu put.

Pjevačica već dugi niz godina sluša modne savjete svog prijatelja Marka Grubnića koji je i njezin osobni stilist. Pa, čini se da ništa drugačije nije ni sada. Naime, on je već nanjušio trik zahvaljujući kojem, uz pravilno doziranje, svaki stajling izgleda luksuzno. Tajna je u zlatnim detaljima koji su se vratili u modni fokus i to na velika vrata.

Tako se i Maja pobrinula da na putovanje ne ode bez zlatnog kupaćeg kostima koji se pokazao kao pun pogodak kada je u pitanju poziranje za Instagram.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.