Baš svi u Hollywoodu su okrenuli leđa ženi koja nije kriva što joj je muž kreten

Foto: Getty

SVI žele napustiti brod koji tone.

Prije nekoliko dana pisali smo vam o tome kako se poznati brend Marchesa našao u velikim problemima, nakon što je Hollywood zatresao jedan od najvećih seks skandala u njegovoj povijesti.
 
 
U njegovom središtu nalazi se jedan od najmoćnijih filmskih producenata Harvey Weinstein, kojeg su brojne glumice optužile za seksualno uznemiravanje, pa čak i silovanje. Harveyja je odmah ostavila i lijepa supruga, dizajnerica Georgina Chapman, koja se i javno ispričala svim ženama koje su bile žrtve njezinog supruga. No i ona je to postala, kao i njezin brend Marchesa, čija je ona ponosna vlasnica.
 
 
Naime, šuška se kako je njezin suprug godinama prisiljavao holivudske glumice da nose njezine haljine na crvenim tepisima te im prijetio ako to ne bi htjele, no sada više nitko ne želi kupovati niti nositi spomenute haljine.
 
 
Međutim, to nije jedina briga lijepe Georgine jer, kako se šuška, ostala je i bez većine radnika. "Djelatnici Marchese počeli su sami odlaziti. Rastrčali su se sa svojim životopisima na sve strane. Svi žele pobjeći s broda koji tone", rekao je dobro upućeni modni izvor.
 
 
"Glumice više ne žele čuti za ovaj brend, ali ni obične smrtnice. Također, mladenke sve više odustaju od bajkovitih vjenčanica brenda." Neki predviđaju i kako bi njihove vjenčanice mogle zamijeniti one dizajnera Christiana Siriana, koji ima sličan stil.
 
 
I prije skandala Georginu se optuživalo se da uspjeh na modnoj sceni jedino može zahvaliti njegovim jakim vezama u filmskoj industriji, pa stručnjaci predviđaju kako brend neće preživjeti bez njegovog novca i jakih veza, ali nije pomogao ni skandal u kojem su žrtve žene koje bi trebale nositi iste te haljine.
 
 
A čini se kako se predviđanja modnih znalaca ostvaruju...
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.