Bella Hadid sinoć je tijelom i haljinom ponovno zasjenila svoje kolegice

Foto: Splash News, Getty 

SINOĆ je u New Yorku održan još jedan u nizu partyja Victoria's Secreta.
 
Povod? Snimka showa koji je prije nekoliko dana održan u dalekom Šangaju i na kojem su poznate ljepotice još jednom zasjale u svojim najboljim izdanjima.
 
 
Među njima su bile veteranke poput Adriane Lime, Candice Swanepoel, Lily Aldridge te Alessandre Ambrosio kojoj je ovo bio posljednji show, ali i mlađe nade kao što su Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lais Ribeiro te sveprisutna Bella Hadid.
 
 
Ona je spomenutom pistom hodala po drugi put, a zanimljivo je kako slavni brend ove godine na pistu nije pozvao njezinu stariju sestru Gigi te najbolju prijateljicu Kendall Jenner koja je u međuvremenu potpisala unosan ugovor s jednim drugim proizvođačem donjeg rublja.
 
 
Bella je blistala, a svoje lijepo lice i tijelo pokazala je i na svim zabavama koje su uslijedile. Ništa drugačije nije bilo niti sinoć kada joj je još jednom pošlo za rukom zasjeniti i poznatije kolegice u kožnoj haljinici s prorezom i dekolteom.
 
 
Iako njezini mrzitelji neprestano ističu kako nije zaslužila slavu koju duguje isključivo poznatim i bogatim roditeljima te operacijama, činjenica jest kako smeđokosa ljepotica u posljednje vrijeme izgleda sve bolje i bolje, a njezine haljine za crvene tepihe sve više golicaju maštu.
 
 
Šuška se i kako se ljepotica pomirila sa svojim bivšim dečkom The Weekndom, iako još uvijek nema službene potvrde pa se ne zna blista li zbog njega ili sretnog samačkog života.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.