Besplatan i jednostavan trik Marijane Batinić transformirat će vaše stare sakoe

Foto: Instagram

DA BISTE bile u trendu, ne morate nužno svake sezone obnavljati garderobu.

Ponekad je dovoljno primijeniti nekoliko stilskih trikova kojima ćete transformirati stare krpice u moderne, bez potrošene kune. A upravo jedan takav trik koji će vam sjajno poslužiti ovog proljeća zna domaća voditeljica Marijana Batinić.

Od kada se pojavila na malim ekranima, neprestano dokazuje da ima sjajan smisao za modu, a to je potvrdila i svojim posljednjim stajlingom u kojem je demonstrirala jednostavan način na koji možete transformirati svoj stari sako u novi trendi komad za ovu sezonu.

Marijana je kariranom sakou zavrnula rukave i pokazala djelić njegove upečatljive narančaste postave, a ovaj naizgled neprimjetan detalj podario je puno ležerniji izgled njenom cijelom stajlingu. Isti efekt postići ćete i zavrnete li rukave sakou s običnom, tamnom postavom, a da ovaj trik pali i na najobičnijim bijelim košuljama, već nas je ranije uvjerila Meghan Markle

No vratimo se opet na Marijanu koja ima još odličnih trikova u svom (zavrnutom) rukavu. Naime, poznato je da predimenzionirane siluete, koje su trenutno in, baš i ne laskaju figuri, no ona je svoj široki i dugački sako uspjela pretvoriti u izuzetno laskav komad tako što mu je u struku dodala najobičniji tanki crni remen, pa je i to također trik koji joj se isplati ukrasti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.