Besprijekorna Severina nosi dizajnerske štikle koje vole i Beyonce te Heidi Klum

NIJE tajna da je Severina mnogima prava modna i stilska inspiracija.

Također, nikada nije skrivala da se voli počastiti modnim ulovima s potpisom pa se u njezinom ormaru skrivaju brojni dizajnerski komadi koji su predmet maštanja mnogih dama. Neke od njih odjenula je za svoje posljednje pojavljivanje u javnosti te je, baš kao i uvijek, uspješno ukrala sve poglede.

Zgodna Splićanka zablistala je u jednostavnom, ali efektnom kombinezonu s dubokim dekolteom. Ovu kožnu kreaciju koja naglašava njezinu vitku liniju potpisuje brend Philosophy di Lorenzo Serafini. Da je upravo taj kombinezon pravi must have potvrđuje i činjenica da je, unatoč cijeni od 1.065 dolara (oko 7.100 kuna), već neko vrijeme rasprodan. 

Svoj look upotpunila je i skupocjenom torbicom s potpisom modne kuće Dior čija se cijena kreće oko 23 tisuće kuna, a modnim znalcima nije promaknuo još jedan dizajnerski modni dodatak na njoj.

Riječ je o Givenchyjevom modelu sandala s platformom, Clara, kojima i mnoge svjetske zvijezde već godinama ne mogu odoljeti. Tako ih je još 2014. godine na Met Gali nosila i Beyonce, a u svojoj kolekciji ima ih i Heidi Klum. Iako su tada koštale duplo više, danas ih je moguće kupiti po cijeni od 462 dolara (oko 3.000 kuna).

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.