Beyoncé oduševila fanove transformacijom u suprugu Jasona Momoe

Foto: Instagram, Beyonce.com Screenshot, Twitter

BEYONCÉ je 4. rujna proslavila svoj 38. rođendan. 

Tim povodom je na svojoj web stranici objavila do sada neviđene fotografije od kojih su neke uključivale i njezinu transformaciju u Lisu Bonet, glumicu i suprugu glumca Jasona Momoe. 

Pjevačica je poznata po svojim transformacijama za Noć vještica kojima odaje počast snažnim ženama koje su imale utjecaj na nju i koje i dalje aktivno djeluju na raznim područjima. 

Iako je prošle godine oduševila transformacijom u pjevačicu Toni Braxton i u atletičarku Flo-Jo, preobrazba u Lisu Bonet gotovo je srušila Twitter. Na fotografiji je Beyoncé sa svojim blizancima Rumi i Sirom, koje rijetko pokazuje u javnosti. 

Njezini obožavatelji definitivno nisu skrivali oduševljenje ovim fotografijama, a objavili su ih i s popratnim riječima hvale: 

"Lisa Bonet je prekrasna, ekološki osviještena kraljica. Od nje do prošlogodišnje Toni Braxton i Flo-Jo, Beyoncé me oduševila svojim posvetama snažnim crnkinjama za koje nove generacije trebaju doznati."

"Lisa Bonet je među trendovima zbog kraljice Bey, naravno! Koliko je preslatka ova slika!"

"Ono kad je Lisa Bonet bila Beyoncé..."

"Hvala ti, Beyoncé, za inspirativnu ideju za kostim za Noć vještica. Treba se prihvatiti svaka šansa i mogućnost nalikovanja na Lisu Bonet!"

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.