Beyonce i Nicki Minaj plijenile pozornost prozirnim haljinama

Foto: WENN, Getty

CURE kao da su se dogovorile što će obući.

U Brooklynu je sinoć održan Tidal X: 1015 koncert, na kojem su se okupile brojne zvijezde iz glazbenog biznisa, a dvije su dame posebno plijenile pažnju uzvanika, zbog modnog odabira.
 
 
Radi se o pjevačici Beyonce i reperici Nicki Minaj, koje su se na crvenom tepihu pojavile u sličnim opravicama - dugim crnim i prozirnim haljinama, koje su više otkrivale nego skrivale, s time da je Beyonce ipak izabrala nešto ukusniju kombinaciju, dok je Nicki spremno pokazala bujno poprsje, prekrivši strateške dijelove crnim "x-ićima".
 
 
Za 35-godišnju glazbenu divu Beyonce, kombinaciju je smislio njezin stilist Ty Hunter, koji joj je na noge stavio Louboutinke, a prekrasnu plavu kosu, ukrasio savršenom dugačkom pletenicom, koja je izazivala zavist.
 
 
S druge strane, reperica Nicki Minaj, svoju je dugu,crnu kosu raspustila, no pokazala je nešto više kože u vrlo neukusnoj kombinaciji,dok je na noge stavile štikle na vezanje.
 
 
"Kad god Beyonce i ja napravimo nešto zajedno, vidim kako su žene inspirirane, a to nema veze s tim kako izgledamo. To ima puno s tim da smo same svoje šefice te želimo reći i ostalim ženama da bi to trebale biti, i da same donose odluke. Obožavam taj osjećaj", rekla je Nicki.
 
 
I to apsolutno podržavamo, no što se tiče ovakvih izdanja, ne znamo koliko bi žena bilo inspirirano da ponovi takav look, iako znatnu prednost ovoga puta dajemo slavnoj Beyonce. Što vi kažete?
 
Pssst! Beyonce se kasnije presvukla u uski kostimić te odradila sexy nastup s identično obučenim plesačicama.
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.