Beyonce naglasila obline u haljini s najvišim prorezom koji ste vidjeli

Foto: Instagram, Getty Images

SLAVNI reper Sean Combs, poznat i po nadimcima Puff Daddy, P. Diddy, Puffy, Diddy, Brother Love i B. Love, za vikend je proslavio 50. rođendan.

Na njegovom rođendanskom tulumu okupile su se brojne poznate face iz svijeta showbizza, no Beyonce ih je sve bacila u drugi plan svojom izazovnom i vrlo rizičnom haljinom.

Embed from Getty Images

Pjevačica je na proslavu došla u pratnji supruga Jay Z-ja, a nosila je crnu baršunastu haljinu bez naramenica i s najvišim porezom koji smo vidjeli, a sezao je preko njezinog bedra. Haljina je u prvi plan stavila njezine raskošne obline, a pjevačica je u njoj morala paziti na svaki pokret kako ne bi otkrila više nego što je planirala.

Svjetlucavim srebrnim detaljima na haljini u obliku pahuljica na tulum je donijela i dašak blagdanskog duha. Glamurozan stajling je upotpunila dugačkim baršunastim rukavicama, srebrnom clutch torbicom, jednostavnim crnim sandalama i blještavim nakitom.

Osim Beyonce, poglede na tulumu plijenile su i Kardashian-Jenner u šljokičastim izdanjima. Kylie je također nosila haljinu s opasno visokim prorezom i dubokim dekolteom, dok Khloe ispod svojeg zlatnog sakoa nije nosila ni majicu ni grudnjak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.