Bivša Miss Universe na udaru kritika zbog ljubomornih ispada na Instagramu

Foto: Instagram

OVIH se dana na internetu raspravlja o njezinom ponašanju.

Prelijepa Filipinka Pia Wurtzbach 2015. godine proglađena je Miss Universe svijeta, a bila je to godina kada je spomenuti izbor bio u središtu pozornosti ne zbog lijepih žena, nego zbog dotad neviđenog skandala.

Za njega se pobrinuo voditelj Steve Harvey, koji je pobjednicom prvo proglasio Miss Kolumbine Ariadnu Gutierrez, a nakon što je ona već slavila pobjedu, Steve se počeo ispričavati zbog pogreške. Lijepa Ariadna zapravo je bila Prva pratilja, a Pia pobjednica.

Dvije godine kasnije, Filipinka je i dalje u središtu medijske pozornice, no ovoga puta je u pitanju njezino ponašanje na društvenim mrežama, koje se veže uz njezinog dečka Marlona Stockinger, koji je poznati vozač utrka.

Naime, Marlon se nedavno na svom Instagramu pohvalio naslovnicom časopisa Metro Society, no svu pažnju ukrala je upravo Pia, svojim komentarom ispod slike. "Ovaj lijevo je moj. To bi trebale znati vi ostale cure, koje šaljete mom dečku poruke na Instagram. Znam tko ste. I žao mi je svih cura koje ste ga pustile. No, dobro, on je sad moj", napisala je kratko i jasno, i iako je kasnije obrisala komentar, neki su ga već slikali.

Bivša Missica poznata je po komunikaciji, ali i obračunavanju s fanovima, ali i internetskim trolovima na Instagramu, no mnogi su joj počeli zamjerati količinu posesivnosti, koju pokazuje prema svom atraktivnom dečku, jer ovo nije prvi put da na ovaj način komentira njegove objave.

"On je moj", "Ovo je osmijeh samo za mene", samo su neki od komentari koje tamnokosa ljepotica često ostavlja ispod slika, a neki su joj obožavatelji natuknuli kako se tako ne ponaša žena koja je sigurna u sebe, već upravo suprotno.

Prije Marlona, Pia je ljubila "najzgodnijeg doktora na svijetu", Mikhaila Varshavskog, poznatijeg kao Dr. Mike, za kojim su žene poludjele nakon što se za njega saznalo na Instagramu. Možda smo sada i otkrili razlog njihovog prekida...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.