Bivše slavne prijateljice koje se više ne mogu smisliti

Foto: Splash, JLP, FameFly, Instagram

NEKE od cura s liste su prave svađalice.

1. Katy Perry i Rihanna
 
Cure su bile bliske prijateljice sve do 2012. godine, kada Katy nije podržala svoju prijateljicu u namjeri da se pomiri s nasilnim bivšim dečkom Chrisom Brownom.
 
 
2. Katy Perry i Taylor Swift
 
Cure su bile dobre, sve dok crnokosa zavodnica nije počela hodati s Taylorinim bivšim dečkom Johnom Mayerom. Kasnije se šuškalo i kako je Katy pokušala sabotirati turneju slavne Taylor, koja joj je zatim posvetila pjesmu "Bad Blood".
 
 
3. Paris Hilton i Kim Kardashian
 
U doba kad je slavna Kardashianka bila poznata samo kao dio ekipe razmažene bogatašice Paris Hilton, koja je uređivala i njezin ormar za određenu svotu novaca mjesečno, cure su bile nerazdvojne. No, nakon što je Kim potpisala ugovor za vlastiti reality show, njihovom prijateljstvu presudila je ljubomora.
 
 
4. Paris Hilton i Nicole Richie
 
Cure su bile najbolje prijateljice od djetinjstva, a jedno su vrijeme imale i vrlo uspješan zajednički projekt, reality show "The Simple Life". Iako cure danas razgovaraju, njihovom prijateljstvu presudila je velika svađa, kojoj je prethodila Nicoleina ljubomora.
 
 
5. Madonna i Gwyneth Paltrow
 
Njih dvije bile su najbolje prijateljice sve do 2010. godine. Iako niti jedna nikada nije progovorila o razlozima prekida prijateljstva, šuškalo se kako je Gwyneth bila jako ljubomorna te se stalno natjecala s kraljicom popa.
 
 
6. Gwyneth Paltrow i Winona Ryder
 
Slavne glumice 90-ih su godina bile nerazdvojne, sve dok Gwyneth nije Winoni preotela ulogu u filmu "Shakespeare in Love", za koju je dobila i prestižnog Oscara.
 
 
7. Demi Lovato i Taylor Swift
 
Dvije bivše prijateljice zajedno su dijelile treću, i to slavnu Selenu Gomez. I dok se Selena i Demi još uvijek povremeno druže, isto ne vrijedi za Demi i Taylor. Kada su Demi novinari jednom prilikom pitali kako je Selena, ona im je podrugljivo odgovorila: "Pitajte Taylor".
 
 
8. Selena Gomez i sestre Jenner
 
Prije nego su slavne Jennerice oformile vlastitu žensku ekipu, bile su prijateljice sa Selenom, a onda su se počele družiti s njezin bivšim dečkom Justinom Bieberom. Prijateljstvo je trajalo svega nekoliko tjedana.
 
 
9. Paris Hilton i Lindsay Lohan
 
Cure su nekada davno bile nerazdvojne partijanerice i prijateljice, a onda se njihovo prijateljstvo pretvorilo u međusobno vrijeđanje pred kamerama. Još uvijek se ne zna gdje je pošlo po zlu.
 
 
10. Rita Ora i Cara Delevingne
 
Pjevačica i manekenka bile su neko vrijeme nerazdvojne, a svoje su zajedničke slike gotovo svakodnevno objavljivale na društvenim mrežama, međusobno si tepajući sa "ženice" i tako punih godinu dana. Ljubav je pukla nakon jedne revije, nakon koje su uhvsćrnr kako se svađaju, a šuška se kako je Ritin tim savjetovao pjevačici da si ne narušava imidž, družeči se s divljom partijanericom Delevingne.
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.