Bivši suprug Jennifer Aniston otkrio što stvarno misli o njoj i iznenadio mnoge

Foto: EPA-EFE

IAKO je na Instagram stigla tek nedavno, slavna glumica Jennifer Aniston već je podignula pravu prašinu. Prvom fotografijom koju je objavila srušila je društvenu mrežu te je kao od šale prikupila više od 14,2 milijuna lajkova. O svemu tome mišljenje ima i njezin bivši suprug Justin Theroux.

Podsjetimo, nakon dvije godine braka i sedam godina veze ovaj glumački par odlučio je da svatko krene svojim putem. Već tada jasno su svima dali do znanja da se rastaju u miru te da svoju privatnost žele zadržati za sebe, ali da i dalje poštuju jedno drugo. Zato je i sam Justin jedva dočekao da svoju bivšu dragu vidi na Instagramu.

Naime, kako je otkrio u intervjuu za Extra, on zna kakva je glumica zaista, a vrijeme je da to saznaju i svi drugi ljudi.

"Svijet bi trebao znati o kakvoj duhovitoj ženi je riječ", rekao je te je dodao kako se Aniston oduvijek odupirala ideji da se pridruži društvenim mrežama.

"Zaklela se da to neće učiniti, a onda je to učinila. Tako sam ponosan na nju - mislim da je to sjajno", nije skrivao svoje oduševljenje pa je još jednom naglasio kako će tek sada svi shvatiti koliko je Jennifer "urnebesna".

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.