Bivši zaručnik Lady Gage razbjesnio njene obožavatelje jednim lajkom

Foto: EPA-EFE, WENN

AKO ste obožavatelji Lady Gage, onda sigurno znate da pjevačica iza sebe ima dvoje propale zaruke.

Najsvježije su one s njenim agentom Cristianom Siranom s kojim se zaručila u listopadu prošle godine, ali su početkom 2019. prekinuli, a prije njega je bila zaručena za glumca Taylora Kinneyja. On i Gaga u vezi su bili pet godina, a upoznali su se na snimanju spota za njenu pjesmu "You and I" 2011. godine.

Taylor je pjevačicu zaprosio na Valentinovo 2015., ali se u srpnju 2016. doznalo da su raskinuli zaruke i prekinuli. A sada je on razbjesnio Gagine obožavatelje lajkom na jedan bezobrazan komentar o pjevačici.

"Budi presretan što si pobjegao od Gage", napisao je jedan sljedbenik glumca u komentaru fotke koju je objavio na Instagramu, a on je baš taj komentar odlučio lajkati, što nije promaklo obožavateljima pjevačice. 

S druge strane, ignorirao je sve druge komentare koje su se ticali pjevačice i u kojima je hvale za veliki uspjeh hit pjesme iz filma "Zvijezda je rođena" - "Shallow".

Gagine fanove razbjesnila je činjenica da blati osobu za koju se nekoć namjeravao oženiti što je glumca koštalo i brojnih sljedbenika, piše InStyle.

Sve to nagnalo je Taylora da se ispriča za svoj lajk koji je, navodno, dao slučajno.

"Oprostite na lajku. Nije bio namjeran. Jako sam ponosan i sretan zbog Stef", napisao je glumac na svojem Instagramu, kako prenosi E!New, a ako se pitate tko je Stef, to je skraćenica Gaginog pravog imena, Stefani Germanotta. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.