Black Friday ludnica: Ovo su stvari koje morate kupiti

Foto: ASOS, Stradivarius, New Look, Missguided, Zara, River Island, Topshop, Bershka, Mango

ŠOPING groznica može početi.

Dugogodišnja američka tradicija, koja se popularno zove Black Friday, odnosno Crni petak, i kojom se obilježava početak božićnog šopinga, baš poput Halloweena, polako, ali sigurno postaje dio i naše kulture.
 
Radi se o petku, u kojem brojne trgovine nude najveće popuste u godini, zbog čega u njima kreće pravi stampedo kupaca, koji žele ugrabiti komade po puno nižim ocjenama, bilo za sebe, bilo za drage ljude oko sebe.
 
A upravo je danas taj famozni Crni petak, a popusta je doslovno svugdje, pa čak i u našim trgovinama, iako se oni ne mogu ni približno mjeriti s onim stranima.
 
No, popust je popust, kakav god on bio, a mi smo za vas pripremile mali šoping vodič komada za ovu sezonu, koju biste definitivno trebali danas ugrabiti, bilo da se radi o šopingu s prijateljicom ili onom iz kreveta, na nekoj od najpopularnijih online šoping destinacija.
 
Pa što i gdje kupiti?
 
1.  Visoke čizme iznad koljena, crne ili u hit boji crnog vina, 60 i 74 eura bez popusta (ASOS na sve komade nudi 20 posto popusta, a od 28.-30. studenog 50 posto na kapute i ostale zimske komade)

2. Zara kaput s leopardom printom (snižen sa 70 na 56 funti)
 

3. Zara kožna jakna sa zakovicama (snižena sa 70 na 56 funti)
 
 
4. Sexy haljina za doček Nove godine, sada 22,50 eura (Missguided nudi 50 posto popusta)
 

5. Crne kožne gležnjače po 20 funti (River Island nudi do 50 posto popusta na svoje komade)
 
 
6.  Tenisice s pom-pomima, snižene s 28 na 21 funtu ili elegantni kombinezon za blagdanske evente od 23-42 funte, što je cijena s popustom (Topshop nudi do 50 popusta na određene komade, a odnedavno dostavlja i u Hrvatsku)
 
 
 
7. Kaputa nikad dosta, posebno onih s krznom, sniženih s 80 na 40 eura (New Look općenito nudi popuste do 50 posto na odabrane proizvode)
 
 
8. Topla jakna s krznom, snižena s 800 na 640 kuna ili popularna parka s krznom u boji, snižena sa 600 na 480 kuna (Stradivarius nudi 20 posto popusta na odabrane artikle)
 
 
9. Ultra popularne skinny traperice snižene s 250 na 175 kuna (Bershka nudi i do 50 posto na odabrane proizvode)
 

10. Dnevna haljina s tilom, 250 kuna bez popusta ili kožna u dvije boje, 200 kuna bez popusta (Mango nudi 20 popusta na sve artikle)

11. Uske tajice s cifom, 149 kuna bez popusta ili oversized vesta za 35 eura bez popusta (H&M nudi 20 posto popusta na sve artikle)

12. Haljinica od baršuna, 20 eura s popustom (Boohoo nudi pak do 50 posto popusta na sve komade, još nešto manje od 9 sati)

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.