Blistaj, blistaj, zvijezdo mala: Slavni dečki poludjeli za kričavim odijelima

Foto: Splash News

OVI dečki se ne boje jarkih boja.

Nekada su slavni dečki obožavali crna, tamno plava i siva elegantna odijela. Onda su se na crvenim tepisima i šire pojavila bijela i bordo odijela, no u posljednje vrijeme, dečki su postali jako hrabri.
 
To smo zaključili po posljednjim slikama repera Frencha Montane, glumca i pjevača Nicka Cannona te zgodnog manekena Tysona Beckforda, koji su se za noćne provode odlučili za crvena i roza odijela.
 
Za bivšeg dečka slavne Khloe Kardashian, Frencha Montanu, odavno je poznato da se gadno posvađao s ukusom za modu, a kričavo odijelo dodatno je upropastio svojim zaštitnim znakom - debelim zlatnim lancem oko vrata. Slavnog repera paparazzi su uhvatili tijekom izlaska s Justinom Bieberom, a dečki su tu večer tulumarili u noćnom klubu "1 Oak" u Zapadnom Hollywoodu.
 
 
Bivšeg supruga Mariah Carey, Nicka Cannona, također povezujemo s rubrikom "modne katastrofe", a u jednoj se pojavio prije nekoliko dana, na reviji slavnog brenda Victoria's Secret. U rozom odijelu, sa smeđim šeširom, štreberskim naočalama i bijelim cipelama s kristalićima, Nick je nadmašio sam sebe.
 
 
Maneken Tyson Beckford odlučio se za gotovo identičnu boju hlača i sakoa, također za gledanje dugonogih lijepih žena u donjem rublju, a sve je zaokružio crnom svilenom košuljom.
 
 
Ne smijemo zaboraviti ni kralja otkačenih frizura te šarenih modnih kombinacija, Oskarovca Jareda Letoa, koji se na jednom eventu nedavno pojavio u crnom odijelu, ispod koje se nazirala kričavo roza košulja, koja je odgovarala i njegovoj najnovijoj boji kose, a podsjećala je više na pidžamu, nego na košulju.
 
 
Ostavljamo ti da sama prosudiš kako dečki izgledaju.
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.