Boho modni trenutak: Romantične tunike iz salona sestara Boudoir

Foto: Press Foto

SLAVNE hrvatske dizajnerice Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić, koje stoje iza branda Boudoir, ovih su dana oduševile svoje fanove novim, romantičnim kreacijama.

Riječ je lepršavim tunikama koje se mogu nositi i uz stroge zimske komade, u opuštenim trenucima uz traperice, ali i uz novu, proljetnu garderobu.



"Naše klijentice redovno od nas očekuju samo najbolje, a to i dobiju. Ako je komad jeftiniji, ne znači da mora biti i nekvalitetan što je slučaj kod mnogih drugih trgovina. U svakom našem komadu mi se 100% unesemo i trudimo se da je uvijek najbolji. Naše tunike napravljene su od likre i čipke te su za svakodnevno nošenje. Vrlo su jednostavne, a efektne i to su naše klijentice prepoznale. Već prvog dana kada smo se odlučile objaviti teaser na Instagramu, klijentice su nas zasupe upitima i rezervacijama. Prvih 200 tunika otišlo je u rekordnom roku, manjem od 3 dana. Tunike radimo i dalje, a uskoro očekujte i novu couture i novu Fiskultura kolekciju" izjavile su Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.



Sestre Boudoir trenutno pripremaju novu couture kolekciju koja ove sezone donosi i nova iznenađenja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.