Boho vjenčanje u tajnosti: Udala se bivša supruga Seana Penna

Foto: Getty Images, Splash

SLAVNA glumica Robin Wright prošlog se vikenda udala za menadžera za odnose s javnošću modne kuće Saint Laurent Clémenta Giraudeta, piše Vogue Paris.

Vjenčanje se odvilo u tajnosti, negdje u Francuskoj, u krugu obitelji i najbližih prijatelja, a jedinu snimku sa svadbene proslave podijelila je na svojem Instagramu Robinina kći Dylan Penn, koju je dobila s glumcem Seanom Pennom s kojim je bila braku od 1996. do 2010. godine.

Na snimci se vidi da je svadba organizirana u stilu 70-ih, a iako ne vidimo mladenku, Vogue Paris piše da je nosila čipkastu boho vjenčanicu, no još uvijek nije poznato radi li se o komadu s potpisom francuske modne kuće za koju radi njen novopečeni suprug.

Robin i Clément prvi put su viđeni zajedno na Tjednu mode u Parizu 2017. godine, a svoju vezu su uspješno skrivali od očiju javnosti. Glumica je prije Seana Penna bila dvije godine u braku i s glumcem Daneom Witherspoonom, a nakon razvoda od Penna 2010. godine izjavila je da se više ne planira udavati, no čini se da je zbog Clémenta ipak odlučila promijeniti mišljenje.

Čestitamo sretnim mladencima!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.