Bojana Gregorić u jednostavnom outfitu izgleda bolje nego ikad: "Riba!"

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

DOMAĆA glumica Bojana Gregorić Vejzović je po tko zna koji put potvrdila da joj godine odlično stoje. Osim njegovanim izgledom, može se pohvaliti i vitkom linijom na kojoj joj mnogi zavide, ali i koja joj dopušta da nosi apsolutno sve.

Casual, izazovno ili pak elegantno. Sve joj pristaje. Tako je jednom prilikom u glamuroznoj dugačkoj haljini zablistala poput dive starog Hollywooda, a redovno oduševljava i fotografijama na kojima pozira bez teškog make-upa na licu. Štoviše, njezini obožavatelji tvrde kako je upravo Bojana jedna od deset najljepših žena na svijetu.

Zato ne čudi što je svojom pojavom privukla pažnju i na jučerašnjem otvorenju prvog dućana domaćeg dizajnera Juraja Zigmana, čiji rad i sama obožava.

Ovog puta poigrala se svega dvjema nijansama, crvenom i sivom, kojima je postigla upečatljiv efekt. Iako jednostavna i nosiva u svim prilikama, ova kombinacija je i izrazito atraktivna, kao i ženstvena.

Trendi crvenu kožnu jaknu uskladila je s visokim čizmama u istoj boji te crvenim remenom, a uz sive traperice uparila je i sivu majicu. Jednostavno raspuštena kosa odlično se uklopila u outfit koji jednako dobro pristaje tinejdžericama, ali i damama u srednjim godinama.

No, da pazi na detalje potvrdila je crvenim ružem na usnama koji odlično pristaje uz njenu boju tena, a na račun svog izgleda je zaradila i brojne komplimente na društvenim mrežama.

"Riba", "Prezgodna" i "Kako lijepa žena", samo su neki od njih.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.