Brad i Jennifer solo su prvi put u 13 godina, no oni godinama ne razgovaraju

Foto: Getty

SVI se nadaju pomirenju.

U šoubiz svijet od prošlog četvrtka priča se samo o jednom - razvodu holivudske miljenice Jennifer Aniston i glumca Justina Therouxa nakon svega 2 i pol godine braka.

Podsjetimo, par je svoju vezu započeo u svibnju 2011. godine, a u kolovozu 2012. godine Justin je kleknuo pred svoju dragu na proslavi njezinog rođendana. Par se vjenčao 2015. godine u svojoj vili, a do dan danas nismo vidjeli niti jednu fotografiju s vjenčanja. Nakon ovakvih vijesti, vrlo vjerojatno niti nećemo.



Par je u priopćenju potvrdio da su se za razvod odlučili još krajem prošle godine, što objašnjava činjenicu da ih u posljednje vrijeme nismo viđali zajedno, ali i to da je nedavni rođendan Jennifer provela s prijateljicama u Malibuu, dok je Justin bio u New Yorku.

Isti dan pojavila su se brojna nagađanja zašto je par prekinuo, a spominjale su se brojne "ženske prijateljice" koje ima Justin, činjenica da Jennifer nije htjela djecu do toga da se nisu mogli dogovoriti gdje će živjeti.



Kako god bilo, ovo je Jennifer drugi propali brak, a prvi s Bradom Pittom iznenada je prekinut 2004. godine kada se on zaljubio u fatalnu Angelinu Jolie na setu filma "Gospodin i gospođa Smith".


Zanimljivo jest da su prvi put u 13 godina bivši golupčići istovremeno solo, a nije dugo trebalo da se obožavatelji počnu nadati pomirenju.

No, činjenica jest da par nije razgovarao već godinama. "Nisu se vidjeli već godinama. Više od desetljeća živjeli su odvojene živote te su postali potpuno različiti ljudi nego što su bili dok su bili zajedno", otkrio je nepoznati izvor za People, rušeći nade za pomirenje.



"Tu i tamo su se tijekom godina čuli putem poruke kako bi si čestitali određene životne uspjehe, no ništa više od toga. Nisu glupi, znaju što je dovodilo do nesuglasica i prije pojave Angeline u Bradovom životu", nadodao je. "Osim toga, Brad sada ima šestero djece koji svakako kompliciraju stvari. Ništa od pomirenja."

Bilo bi jako smiješno da Angelina i Justin postanu novi, a Brad i Jennifer stari par. Možete li to zamisliti?

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.