Branka Krstulović obara s nogu u rizičnoj kombinaciji mini haljine i čizama

Foto: Bojan Zibar/Zvonimir Ferina

LASKAVOM titulom Miss Hrvatske okrunjena je prije čak 25 godina, no Branka Krstulović i u 43. godini zasluženo nosi status jedne od najljepših Hrvatica. To je potvrdila i sinoć na svečanom eventu u jednom zagrebačkom kinu, gdje je zasjenila sve okupljene.

Iako se odlučila na poprilično rizičnu i nelaskavu kombinaciju mini haljine i čizama do koljena, još je jednom dokazala da izgleda fantastično u svemu što obuče, a svojim modnim odabirima potvrdila je i da budno prati trendove.

Branka se odlučila za trendi varijantu modnog klasika pa je odabrala malu crnu haljinu u stilu dugačkog sakoa, a u koraku s trendovima ostala je i izborom čizmi leopard printa koji je trenutno, zajedno s drugim životinjskim uzorcima, veliki hit.

Osim Branke, na eventu su se pojavile još dvije bivše misice čiji su stajlinzi također bili za svaku pohvalu.

Vanja Rupena koja je laskavu titulu odnijela 1996. godine, također je nosila crnu haljinu, ali puno čednijeg kroja od Brankine, te je odabrala i crne čizme, a crnilo je razbila jedino efektnim srebrnim naušnicama.

Miss Hrvatske 1998. godine Lejla Filipović istaknula se u prekrasnoj cvjetnoj midi suknji koju je iskombinirala s crnim ostatkom outfita. 

Crnina je prevladavala na eventu, a poznate Hrvatice pokazale su da su vješte u slaganju zanimljivih crnih kombinacija i sigurni smo da će vam poslužiti kao sjajna modna inspiracija. 


Aleksandra Dojčinović


Antonija Stupar Jurkin


Renata Sopek


Ivana Ergić


Đurđica Tedeschi

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.