Brutalna kožna haljina Nevene Rendeli je ostvarenje modnih snova

KOŽA, koža i samo koža. Tako bi se moglo opisati trenutno stanje na modnoj sceni.

Naime, ovaj materijal uvjerljivo je preuzeo modnu prevlast, a čini se da su ljubiteljice mode to jedva dočekale. Zato su svoje ormare opskrbile hlačama, tajicama, suknjama, haljinama i mnogim drugim fantastičnim komadima izrađenima uglavnom od imitacije kože.

Pred tim trendom pokleknula je i voditeljica Nevena Rendeli Vejzović.

Na sinoćnjoj modnoj reviji pojavila se u kombinaciji koja je istovremeno profinjena, izazovna, stajliš i decentna. Iako zvuči nemoguće, tako je, a za sve je zaslužna kožna haljina midi dužine u boji konjaka.

Haljina na kopčanje prati liniju tijela, a široki remen naglašava Nevenin vitki struk. Popularni puf rukavi još su jedan od trendova koji dame obožavaju iako najčešće ne laska figuri. Također, kragna daje dozu elegancije pa su ovakve kreacije idealan odabir i za ljubiteljice poslovnog stila.

Retro look s prizvukom modernog doba Nevena je upotpunila crnim najlonkama s točkicama te zlatno-crnim štiklama, a ne treba zanemariti ni odličan odabir make-upa.

Zahvaljujući naglašenim jagodičnim kostima, njezino lice izgleda vizualno uže, a boja ruža se odlično uklopila uz ostatak stajlinga. Gotovo zalizana kosa vješto je istaknula crte lica te make-up, a da pritom ni u čemu nije pretjerala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.