Caitlyn Jenner požalila promjenu spola?

Foto: REX, Instagram

2015. godine, Caitlyn Jenner bila je vruća roba.
 
Radi se o bivšem Olimpijcu Bruceu Jenner, ocu slavnih sestara Kendall i Kylie, i bivšem suprugu "mozga obitelji Kardashian", mame Kris.
 
 
Simpatičnog Brucea svijet je imao prilike upoznati u reality showu "Keeping Up With The Kardashians", a tada se često moglo čuti kako je on "jedini normalni član obitelji", koji s obje noge stoji čvrsto na zemlji.
 
 
Upravo zato, Bruce je šokirao svijet, kada je napokon priznao kako želi biti žena te se podvrgnuo nekoliko operacija promjene spola, nakon čega je uslijedio razvod, ali i teška prilagodba na novi život i reakcije javnosti.
 
 
Iako mu niti jedan član obitelji nije okrenuo leđa, dapače, u nekoliko se navrata šuškalo kako Caitlyn žali zbog ove odluke, a čini se kako bi znatiželjna javnost uskoro mogla saznati pravi odgovor na to pitanje.
 
 
Naime, televizijska kuća ABC pustila je isječak od 20-ak sekundi, iz velikog intervjua koji je s Caitlyn vodila poznata voditeljica Diane Sawyer, a koji će u cijelosti biti objavljen 21. travnja. Na njezino pitanje "Jeste li se ikada pitali je li odluka o promjeni spola bila pogrešna?, 67-godišnja Caitlyn odgovara: "Sigurno!"
 
 
Je li to službena potvrda onog o čemu se već dugo šuška ili samo dobar marketinški trik, nažalost ne znamo sa sigurnošću, no zanimljivo jest i kako će tri dana prije spomenutog intervjua izaći i njezina knjiga "The Secrets Of My Life".
 
 
Prvi njezin intervju s Diane, odmah nakon promjene spola, pratilo je više od 17 milijuna ljudi.