Calvin Harris se ispričao zbog ponašanja nakon prekida s Taylor Swift

Foto: REX

SVAKI prekid je težak na svoj način.

No, još je teži, ako je javni, a to najbolje znaju brojne svjetski poznate face, koje po tom pitanju baš nikada nemaju mira.

Upravo su takav prekid imali DJ Calvin Harris i pjevačica Taylor Swift, nakon godinu dana ljubavi, a umjesto da sve mirno završi, razlozi njihovog prekida te razni problemi, tjednima su se razvlačili po naslovnicama.



Podsjetimo, par je prekinuo u svibnju 2016. godine, a kao razlog se navodila, vjerovali ili ne, Calvinova pjesma "This Is What You Came For" s Rihannom, u čijem je nastajanju sudjelovala i sama Taylor.

Vratimo se nakratko na 29. travnja, kada je stvar izašla... Calvin je u jednom radio intervjuu tada otkrio kako on i Taylor nikada neće poslovno surađivati. "Znate, nikada nismo niti pričali o tome. Ona će sada uzeti dugu stanku", bile su Calvinove riječi upućene poznatom voditelju Ryanu Seacrestu. popularna pjesma ne samo da je posvađala, već i razdvojila golupčiće, a navodno je Nils Sjoberg, potpisan na pjesmi, pseudonim slavne Taylor, što je potvrdio i njezin glasnogovornik.



No, Calvin nije mogao šutjeti pa se po tko zna koji put, poslužio Twitterom, kako bi izrazio svoje mišljenje. "Prilično me boli to što su ona i njezin tim spremni ići toliko daleko, da naprave da ja izgledam loše", "Mislim da ako si sretan u novoj vezi, trebao bi se fokusirati na to, a ne na bivšeg dečka", "Znam da nisi na turneji i trebaš nekoga novoga, koga ćeš potkopati kao Katy Perry, ali ja nisam ta osoba, oprosti. Neću to dopustiti", samo su neki od Calvinovih statusa.


Godinu dana kasnije, glazbenik se ispričao zbog svog ponašanja, u intervjuu za britanski GQ te pojasnio što je stajalo iza takvih reakcija.



"Bio je to potpuno pogrešni nagon. Štitio sam ono što smatram svojim talentom, koji se onako dovodio u pitanje i puknuo sam. Vrlo je teško kada nešto, što si smatrao privatnim, postane tako javno. Kada smo bili zajedno, bili smo jako pažljivi da naša veza ne postane medijski cirkus, i ona je poštivala moje osjećaje. Nisam dobar u tome da budem celebrity, no kada smo prekinuli, sve se pretvorilo u jedan. Ja sam pozitivan momak, oboje smo pogriješili. Očito nešto nije bilo u redu pa smo prekinuli, no ono sve što se dogodilo kasnije...", izjavio je Calvin.

No, danas su bivši golupčići u korektnim odnosima te se navodno i čuju, s vremena na vrijeme. Čini se kako vrijeme doista liječi sve rane.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.