Čarobna proslava 15. rođendana: Boudoir održao bajkovitu reviju u Klovićevim dvorima

Foto: Instagram

U SKLOPU ovosezonskog izdanja Cro-A-Porter, slavni hrvatski brand Boudoir sinoć je zaljubljenicima u modu priredio čaroban doživljaj.

Sestre Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić održale su reviju pod otvorenim nebom i prikazale zanosne nove haljine iz svoje kreativne radionice i tako proslavile 15 godina rada.

U svom prepoznatljivom stilu, novu kolekciju Boudoirke su "napunile" koketnim, lepršavim i neodoljivim haljinama za svečane prigode od kojih svaka, na sebi svojstven način nosi zaštitni pečat ovog branda.



Baby doll lepršave haljinice, baš kao i dulji sexy modeli pozivaju na zavodljivu modnu igru u kojoj pobjednica može biti samo dama obučena u ovakve romantične kreacije.



Pastelne boje, baš kao i omiljena kombinacija bež i crne, u fokusu su ove kolekcije upotpunjene šarmantnim cvjetićima, mašnama i točkicama.

Treća večer Cro-A-Portera održat će se večeras, također u Klovićevim dvorima, gdje će svoje kolekcije predstaviti šest etabliranih dizajnera:  Loré, Jelena Holec, KLISAB, Etna Maar, Twins i Mario Vijačkić.

Fotke s revije Boudoir pogledajte u našoj galeriji!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.