Celebrity blizanke: Miss Kolumbije potpisala ugovor s menedžerom Sofije Vergare

Foto: Splash

PREKRASNA Sofia Vergara i Miss Kolumbije Ariadna Gutierrez izgledaju kao sestre, a to je primijetio i menadžerski tim koji stoji iza slavne glumice.

Zanosna Ariadna našla se u centru medijske pažnje nakon što je na nedavnom izboru za Miss Universe voditelj Steve Harvey prvo nju proglasio pobjednicom, a zatim shvatio da se zabunio te objasnio da je prava pobjednica Pia Alonzo Wurtzbach.



Taj gaf možda je Ariadni izazvao popriličnu bol, no isto tako joj je omogućio medijsku pozornost koja ju je brzo izdvojila od ostalih ljepotica iz izbora.

43-godišnja Sofia Vergara je bila među prvim slavnim osobama koje su podržale razočaranu Miss Kolumbije, a mnogi su primijetili kako te dvije ljepotice jako nalikuju jedna drugoj.

Kako prenosi Latina Gossip, dugonoga Ariadna uskoro bi mogla stupiti  stopama lijepe Sofie jer je ovaj tjedan potpisala ugovor s njezinim menadžerom Luisom Balaguerom, koji je zaslužan za vrtoglavi uspjeh zvijezde serije "Modern Family".

Što znamo o Ariadni?

22-godišnja Ariadna María Gutiérrez Arévalo rođena je na Božić 1993. godine u gradu Sincelejo u Kolumbiji i najmlađa od petero djece zbog čega je obitelj zove "Beba".  Nakon srednje škole napustila je dom kako bi krenula obilaziti audicije, a već godinama radi kao model i tv voditeljica. Visoka je 178 centimetara i luda za cipelama i mačkama, a njezina omiljena hrana su - krastavci.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.