Celine Dion je pokorila Pariz u ekstravagantnom kaputu od tila

Foto: X17

TJEDAN visoke mode u Parizu slobodno bi mogao promijeniti ime u Tjedan Celine Dion.

50-godišnja pjevačica nije propustila nijednu veliku reviju u sklopu eventa te je na jednoj čak i zaplakala od ljepote predstavljenih haljina, a na svakoj je bila u centru pažnje zahvaljujući svojim odvažnim modnim odabirima. No najodvažniji je sačuvala za sam kraj.

Celine je za vikend snimljena pred hotelom u kojem je odsjela u Parizu u neobičnom crvenom kaputu načinjenom od slojeva i slojeva tila u kojem ju je bilo nemoguće promašiti.

Dramatični kaput koji je u struku stegnula crnom baršunastom vrpcom svezanom u mašnu, djelo je modne kuće Oscar de la Renta, a iako ne služi svrsi, odnosno ne štiti od hladnoće, cijena mu je vrtoglavih 3940 dolara, odnosno više od 25 i pol tisuća kuna.

No Celine nije dopustila da samo kaput vodi glavnu riječ u njenom stajlingu već je pomno odabrala i ostale komade. Prvo što upada u oči su njene sjajne crvene cipele koje je bojom uskladila s kaputom, dok je ostatak njenog outfita bio crn, ali i nimalo dosadan zahvaljujući efektnoj dugačkoj kožnoj suknji.

Inače, društvo joj je i ovog puta, kao i tijekom cijelog boravka u Parizu, pravio 34-godišnji plesač Pepe Muñoz za kojeg se šuškalo da joj je dečko, no pjevačica je glasine opovrgnula u emisiji Lorraine.

"Mi smo najbolji prijatelji pa je normalno da se grlimo i držimo za ruke. Ne smetaju mi glasine oko toga da smo u vezi jer je on zgodan, no kada vam kažem da sam single, onda me pustite na miru", rekla je Celine koja je prije tri godine ostala udovica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.