Četiri beauty trika koja smo naučili od Meghan Markle

Getty Images

SUPRUGA britanskog princa Harryja trenutno je jedna od najutjecajnijih slavnih dama.

Žene diljem svijeta žele izgledati kao ona, odijevati se poput nje, pa čak kopiraju i njene pjegice. Stoga smo sigurni da vas zanima kako izgleda njena beauty rutina te kojim se sve trikovima koristi, pa smo za vas izdvojili najbolje od njih:

1. Petominutna rutina šminkanja

Meghan je usavršila brzo šminkanje ujutro, no njena make-up rutina nije baš po svačijem ukusu, iako je jako dobra za kožu. U čemu je točno trik? U preskakanju pudera. Sve što stavi na lice je malo maskare, balzam za usne i malo rumenila ili bronzera. "Ovo je moj omiljeni make-up look", otkrila je Meghan u intervjuu za Allure.

2. Unutarnji tretman lica

U jednom intervjuu za Glamour Meghan je otkrila koji joj je omiljeni tretman lica. "Kada mi je potrebno dubinsko čišćenje lica, prepuštam se rukama stručnjakinje za kožu Nichole Joss koja doslovno masira lice i s unutarnje strane usne šupljine. Suludo, zar ne", rekla je novopečena vojvotkinja. 

3. Instant volumen u kosi

"Kada mi kosa splasne nakon pola dana provedenog na setu samo sagnem glavu i pošpricam malo spreja za teksturu i kosa je u trenu bujnija", otkrila je Meghan u jednom intervjuu za Birchbox.

4. Osmijeh

I za kraj, jedan potpuno besplatni trik koji možete isprobati ove sekunde. Meghan je u nekoliko prilika istaknula da smatra kako svi izgledaju ljepše kada se smiju, a s njom se slažemo i mi. Stoga, kada se želite osjećati kao princeza, samo nabacite osmjeh i sjetite se Meghaninih riječi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.