Četiri ljubavna pravila koja biste trebali početi kršiti

S vremenom neka ustaljena pravila gube svoju jačinu i njihovo kršenje ima više smisla nego poštivanje. Tako je i s određenim ljubavnim pravilima čije kršenje može donijeti vezi upravo tu dozu sreće i sklada koja joj je falila. 

Kako piše Cosmopolitan, ova četiri ljubavna pravila trebate početi kršiti. 

Vaš partner i vi sve morate raditi zajedno

Pa ni s roditeljima ne provodite svo vrijeme kada ste djeca, zašto biste to morali činiti s vašim ljubavnim partnerom? Potpuno je normalno da se vaši interesi i hobiji razlikuju i da oboje imate stvari koje volite raditi sami. Nemojte voditi dečka na kavu s prijateljicom i nemojte ići s njim i njegovim prijateljima gledati utakmicu. 

Ne smijete ići na spavanje posvađani

Iako je sjajno riješiti nesuglasice što je prije moguće, ponekad vam je potrebno vrijeme da se malo ohladite i da ne reagirate kako biste možda u afektu. Hladna glava je ipak bolja i bistrija. 

U vezi ne smije biti tajni

Naravno, nema smisla tajiti velike stvari koje utječu na vaš život i čije bi tajenje moglo izazvati i prekid. No, neke sitnice koje želite zadržati u privatnosti zbilja ne moraju doprijeti do vašeg partnera.

Ako ste jednom prekinuli, prekinut ćete ponovno

Svaka je veza drugačija i nema potrebe da se opterećujete sljedećim potencijalnim prekidom ako ste se pomirile s bivšim dečkom. Uživajte u trenutku i obnovljenoj vezi, nitko ne kaže da srodne duše nemaju problema.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.