Četiri prijedloga uz koje baš svi izgledaju dobro u kratkim hlačicama

Foto: Instagram

SVE dame koje preferiraju hlače umjesto haljina i suknji ljeti se suočavaju s istim problemom - kako kombinirati kratke hlačice, a da u njima ne izgledate kao djevojčica koja na jesen kreće u osnovnu školu? Ili još gore, da ne izgledate vulgarno jer se odjenuli hlače koje vam se čine kraće nego bokserice koje obožavate nositi...

Ako i vi ponekad strahujete od potpunog modnog debakla i samo zato izbjegavate nositi kratke hlače, krajnje je vrijeme da se suočite sa svojim neutemeljenim strahovima. Donosimo vam čak četiri odlične ideje za kombiniranje i obećavamo, u njima ćete izgledati kao odrasla osoba.

Košulja i kratke hlače

Efektne košulje, osobito one na vezanje, ove sezone su pravi "must have", a ako ih kombinirate uz kratke hlače u jarkim bojama, sasvim sigurno će vas obasuti komplimentima gdje god se pojavite.

Traper i sako se vole

Ako su sve kratke hlače prekratke za vaš ukus, slobodno odrežite stare traperice koje više ne nosite i sami napravite trendi hlačice u kojima ćete se osjećati dovoljno ugodno. Štoviše, ako ih iskombinirate s klasičnim sakoom, dobit ćete kombinaciju koju možete nositi i na posao.

Potkošulja i kratke hlačice

Umjesto da sve potkošulje pospremite u najtamniji kutak svog ormara do iduće zime, iskoristite ih kako biste složili odlične outfite. Kratke hlače će izgledati odlično ako ih kombinirate upravo uz potkošulje, a preko svega nonšalantno prebacite raskopčanu mušku košulju.

Kratka odijela i crop top

Kratka odijela trenutno su jedan od najvećih modnih hitova u svijetu ženske mode, a zahvaljujući upravo tome, kratke hlačice nikada nisu izgledale ovoliko elegantno. Ipak, ako svojim kombinacijama želite dodati dozu odvažnosti, uz ovakva odijela kombinirajte crop top.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.