Četiri traper trenda koji će obilježiti nadolazeću jesen

TRAPER i u novoj sezoni dobiva zanimljiva nova lica.

Vječna tkanina na jesen će biti iznimno popularna, a osim traperica u fokusu će biti i jeans suknje te kombinezoni. Sve hit traper komade za nadolazeću sezonu možete isprobati i već sad, a u nastavku otkrijte koja će četiri trenda dominirati jeseni:

Asimetrične traper minice

Vječno popularne traper minice u novoj sezoni dobivaju asimetrični rub. Možete ih napraviti i same od stare, malo duže traper suknje, a za to vam čak i ne trebaju vješte krojačke ruke jer je bit u tome da ne izgledaju savršeno.

Traperice od dečka

Traperice s ravnim, širim nogavicama koje izgledaju kao da ste ih posudile od dečka i ove će jeseni biti popularnije od skinny modela. Dodatne stilske bodove osigurat će vam i visoki struk, a najbolje će izgledati u kombinaciji s nekim uskim topićem ili majicom te štiklama.

Izvezene traper suknje

Izvezene traperice u modi su bile još prije nekoliko sezona, a sada se taj detalj seli na suknje. Cvjetići, zvjezdice i drugi razni izvezeni motivi podarit će traper suknjama novo, svježe lice za jesen te učiniti svaki vaš outfit zanimljivijim.

Traper kombinezoni

O ovom trendu već smo vam pisali i više o njemu možete čitati OVDJE, a sudeći prema fotkama na Instagramima poznatih influencerica sigurni smo da će upravo traper kombinezoni obilježiti nadolazeću modnu jesen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.