Četvrta večer Cro A Portera: Perić oduševio curama s Madisona, Zigman ponovno "ukrao show"

ČETVRTA, i posljednja večer Cro A Portera, oduševila je svojom raznolikošću i odličnim izborom dizajnera, koji su pokazali koliko je zaista jaka hrvatska modna scena.

Teo Perić

Dizajner Teo Perić osvojio je publiku na prvi mah, poslavši niz pistu vojsku prekrasnih kreacija od kojih je apsolutno svaka bila potpuno nosiva, ali beskrajno elegantna i posebna. Svojim haljinama na preklop, suknjama punog kruga i savršeno skrojenim hlačama, Teo nas je poveo u pedesete godine prošlog stoljeća i pokazao kolekciju kao stvorenu za Betty Draper iz serije "Momci s Maddisona", za čijom garderobom uzdišu žene diljem svijeta.

LUKA

Luka Grubišić podijelio je mišljenja publike, predstavivši pomalo "razbacanu" kolekciju u kojoj su uz hrpu umjetnog krzna, resica i satena, zablistali izvanredno skrojeni kombinezoni, bluze sa oversized rukavima i suknje punog kruga. Nas je oduševila ogrlica sa sidrom na ružičastoj vrpci, koja će sigurno biti hit detalj nadolazeće sezone.

Linea Exclusive


Popularni hrvatski brand, Linea Exclusive, predstavio je kolekciju glamuroznih i pomalo "ziheraških" modela koje će objeručke prihvatiti domaće celebrity cure koje vole izgledati besprijekorno i biti u trendu. Inspirirana trendom bodycon haljina, brand Linea Exclusive pokazao je pregršt pripijenih haljina u zanimljivim kombinacijama boja kao što su bež, svijetloplava, maslinasto zelena i narančasta. Uzdahe publike izmamile su prekrasne dugačke haljine u žarkim bojama sa popularnim dubokim prorezom.

Hippy Garden

Hippy Garden za proljeće/ljeto 2012. preporučuje jednostavne i elegantne modele u kombinaciji bijele i smeđe boje, koji odišu pritajenim luksuzom kojeg znaju prepoznati i cijeniti samo pravi znalci. Poseban naglasak bacili su na mušku kolekciju za moderne pustolove u kojoj su prikazali izvrsne komade koji u muškom ormaru mogu potrajati - vječno.

Juraj Zigman


Apsolutni kralj hrvatske modne scene još jednom je "ukrao show" i pokazao kolekciju koja se može opisati samo jednom riječju - Zigman. Maštoviti Juraj, jedini je dizajner koji je uspio iznenaditi publiku i pokazati kolekciju koja je van svih modnih trendova te apsolutno unikatna i neponovljiva. Mladi dizajner ostao je svoj do samog kraja, pa je svaki model za sebe oduševljavao publiku. Bilo da se radi o pernatim haljinama ili pončo - haljinama, stvorenim samo za scenu (već vidimo Katy Perry, Lady Gagu i Rihannu u ovim kreacijama), ili neodoljivim šos hlačama, hlačicama i minicama koje svakako želimo u svom ormaru, Zigman je pokazao kako modna revija treba izgledati.

Video pogledajte ovdje:

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.