Chic kombinacija s leopard uzorkom koja je baš uvijek u modi

Foto: Instagram

LEOPARD print ove je godine jako popularan, iako zapravo nikad nije ni izašao iz mode.
 
S vremenom je postao klasik, poput kariranog uzorka ili prugica, koji ili volite ili mrzite, no njegov klub obožavateljica s godinama je sve brojniji, posebice zahvaljujući fashionisticama s Instagrama koje ga uklapaju u chic kombinacije. No svaki njihov outfit s leopard uzorkom ima i još jednu zajedničku stvar.
 
 
Leopard uzorak u paru s kožnim komadima je kombinacija koja već godinama ne izlazi iz mode i uvijek pali. Najpopularnije je iskombinirati kaput životinjskog printa s tajicama ili hlačama od umjetne kože, kojima ove godina konkuriraju i komadi od vinila. 
 
 
No koje god komade odaberete, s kombinacijom kožne tkanine i leopard uzorka gotovo da ne možete pogriješiti. Možete, primjerice, prebaciti kožnu jaknu preko lepršave leopard haljine ili odjenuti kožnu minicu i štikle sa životinjskim uzorkom, formula baš uvijek pali.
 
 
Leopard uzorak često prati loš glas, i to s razlogom, jer je s njim zaista jednostavno modno zgriješiti, no budete li se držali ovog provjerenog recepta, uvijek ćete izgledati stylish.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.