Chrissy Teigen u jednom danu prošetala u dva besprijekorna izdanja za jesen

Foto: Splash

OBOŽAVAMO stil Chrissy Teigen.

Slavna manekenka uvijek u korak prati trendove koje sjajno nosi i kombinira zbog čega je neiscrpan izvor modne inspiracije za žene koje se vole dotjerivati.

A nakon što nas je u ponedjeljak navečer oduševila na dodjeli nagrada Emmy u glamuroznoj metalik srebrnoj haljini, jučer je prošetala u dva ležernija, ali i jako trendi izdanja koja ćete poželjeti iskopirati u nadolazećoj jeseni.

Za gostovanje u emisiji Good Morning America, manekenka je iskombinirala dugačku bijelu košulju koju je nosila kao haljinicu sa sakoom iste dužine, a na nogama je imala viske crne čizme od sjajne kože.

Predimenzionirane košulje i sakoi najavljeni su kao veliki trendovi za jesen, baš kao i visoke čizme koje već sezonama uporno ne izlaze iz mode te savršeno upotpunjuju Chrissynu kombinaciju. 

Kasnije istog dana prošetala je u nešto dotjeranijem izdanju koje možete iskopirati u nekoj posebnijoj prilici ili za noćni izlazak.

Nosila je narančastu haljinicu na preklop s dolčevitom i volanima na donjem dijelu te jednostavne, ali prekrasne zlatne sandale. I dok su wrap haljine klasik koji ne izlazi iz mode, narančasta boja trenutno je u modnom fokusu, i to ne samo u neonskom izdanju, a u kombinaciji sa zlatnom izgleda zaista neodoljivo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.