Christian Louboutin izbacio prvu kolekciju mirisa zavodljivih naziva

Foto: Press Foto

KRALJ sexy štikli, slavni Christian Louboutin koji je svojim cipelama s crvenim potplatima ostavio značajan trag u svijetu mode, proširuje svoje kozmetičko carstvo.

Nakon ruževa i lakova za nokte koje su njegove obožavateljice prihvatile s oduševljenjem, stigao je i proizvod koji se čekao - mirisna kolekcija s potpisom slavnog dizajnera.
 
Louboutin je u isto vrijeme izbacio tri mirisa kako bi svaka žena mogla izabrati onaj koji najbolje odgovara njezinoj osobnosti.



"Bikini Questra Sera" težak je miris inspiriran noćnim zrakom koji u ovoj priči opisuju jasmin i tuberoza. To je miris ljubavi, strasti i avanture.

"Tornade Blonde" zavodljiva je mješavina ruže i ljubičice, za romantične žene, a dolazi u žutoj bočici.

"Trouble In Heaven" šarmantan je miris namijenjen vragolastim ženama, a spoj je nota irisa, pačulija i ambera.

"Želim slaviti ženu i njezine strasti. Htio sam da ovi mirisi naglašavaju aspekte ženine osobnosti, ili o njoj otkriju nešto što još nitko nije znao. Kad sam kreirao ove mirise ponašao sam se poput redatelja filma, neki redatelji žele potpunu kontrolu nad glumačkim procesom, a drugi žele razotkriti moć i karakter glumaca.", izjavio je Louboutin.

Louboutin mirisi mogu se kupiti u slavnoj britanskoj robnoj kući Selfridges te dolazi u bočicama od 80 ml. Cijena jedne bočice je 215 funti.



 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.