Christie Brinkley prošetala pistom s kćeri koja joj je slika i prilika

Foto: EPA-EFE

BIVŠI supermodel Christie Brinkley ima dostojnu nasljednicu.

Iako i ona sama u 65. godini izgleda nevjerojatno dobro, njena 20-godišnja kći Sailor Brinkley Cook je slika i prilika svoje mame iz mlađih dana, kada je slovila za jednu od najseksi žena na svijetu.

A i Sailor je izgleda sada krenula maminim stopama te je zajedno s njom zatvorila reviju dizajnera Elieja Taharija u sklopu njujorškog Tjedna mode, koji je u tijeku. Mama i kći prošetale su pistom jedna za drugom i ukrale show.

Sailor je na pistu izašla prva, u modroj baršunastoj haljinici sa svjetlucavim resicima na ramenima, dok je Christie zatvorila reviju u moćnom tamnozelenom odijelu načinjenom također od glamuroznog baršuna i s velikom šljokičastom kopčom u struku.

A iako je ovo prvi put da su zajedno prošetale pistom, mama i kći već su imale jednu zajedničku manekensku gažu 2017. godine kada su pozirale u badićima za časopis Sports Illustrated čija je Christie bila ikona u sedamdesetima. Tada im se pridružila i njena starija kći Alexa Ray Joel, a atraktivni trojac dokazao je da jabuka zbilja ne pada daleko od stabla.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.