Ciara i Russell Wilson: Dva vjenčanja i bračni debi na crvenom tepihu u samo 10 dana

Foto: Splash News, Instagram

ONI su jedan od najljepših celebrity parova.

Pjevačica Ciara i njezin mlađahni izabranik, igrač američkog nogometa Russell Wilson, pretprošlog su tjedna postali gospodin i gospođa, na intimnoj ceremoniji za obitelj i prijatelje, koja se održala u dvorcu Peckforton u Chesireu, u Engleskoj.



Za tu posebnu priliku, Ciara je odabrala raskošnu, čipkastu vjenčanicu modne kuće Cavalli, dok je mladoženja blistao u Armanijevom odijelu.



Raskošno vjenčanje održano je 6. srpnja, no ono pravo dogodilo se nekoliko dana kasnije, 9. srpnja u Washingtonu.



Prije nekoliko dana, par je imao i svoje prvo pojavljivanje na crvenom tepihu kao gospodin i gospođa Wilson, na dodjeli ESPY nagrada, a tom prilikom on je mamio poglede u elegantnom bijelom odijelu, a r'n'b princeza u rozo-srebrnoj toaleti, s dubokim dekolteom, u kojoj je još jednom pokazala prekrasno tijelo, na kojem joj zavide žene diljem svijeta.



Podsjetimo, u travnju 2015. godine prvi put se pojavila vijest o vezi mladog sportaša i pjevačice, a par je novinske stupce punio slatkim izjavama, ali i činjenicom kako apstiniraju od seksa. Russell je pred Ciaru kleknuo u ožujku ove godine, tijekom romantičnog odmora na Sejšelima.



Russell iza sebe već ima jedan brak, koji se raspao nakon svega 2 godine, a Ciara je prije njega ljubila repera Futurea, s kojim je bila i zaručena, no vratila mu je prsten, nakon što je saznala kako ju vara na sve strane.



Russell joj ionako bolje stoji, slažete se s nama?

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.