Čini se da je Lana Jurčević modnu inspiraciju pronašla u haremu

LANA Jurčević rado s obožavateljima dijeli svoje modne i beauty savjete, baš kao i poslovne uspjehe. 

Tako je protekli vikend održala koncert u Đurđevcu, a tom je prilikom otkrila da se zna snaći i u najneočekivanijim situacijama. No čini se kako je Lana snalažljiva i na modnom polju. 

Naime, pohvalila se outfitom koji je sama dizajnirala, a čini se da je inspiraciju pronašla u sve popularnijim turskim sapunicama ili pak samom haremu.

Okušala se u dizajnerskim vodama i ovog puta osmislila zanimljiv komplet izrađen od čipke. Crop top s dugačkim rukavima kombinirala je uz široke hlače visokog struka, a zgodna pjevačica odlučila je i prekršiti nepisano modno pravilo pa je kombinirala srebrnu i zlatnu boju. U prvi plan je stavila bujan dekolte, dok je umjesto zamaranja s osmišljavanjem frizure kosu jednostavno prekrila maramom.

Unatoč sve nižim temperaturama hrabro se odlučila za zlatne sandale s platformom i tako kreirala stajling o kojem će se još dugo pričati.

No dok su jedni bili zauzeti dijeljenjem komplimenata na račun njenog izgleda, drugima nije promaknulo da je odabrala poprilično neobično mjesto za fotkanje. Što se nje tiče, trendu fotkanja u kupaonici nije kraj pa je ona spremno pozirala, ni više ni manje, nego u tušu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.