Čini se kako Emily Ratajkowski nije upoznala supruga prije samo nekoliko tjedana

Foto: Instagram, Splash News

SLAVNA manekenka prošlog je vikenda šokirala obožavatelje iznenadnim vjenčanjem.


Radi se o 26-godišnjoj manekenki Emily Ratajkowski koja se prošle subote udala za relativno nepoznatog glumca i producenta Sebastiana Beara-McClarda u gradskoj vijećnici u New Yorku.

U žutom odijelu te s crnim šeširom na glavi, lijepa manekenka postala je gospođa, a javnost je za par saznala svega tjedan dana ranije, kada su uhvaćeni na romantičnoj večeri.



Što je najzanimljivije, malo tko je znao da je Emily još u studenom prekinula višegodišnju vezu s glazbenim producentom Jeffom Magidom te se u tišini iselila iz njegova stana, no sada nam je jasno i zašto.



Nakon vjenčanja, svi su se pitali kada je Emily stigla upoznati supruga, a zaključak je bio da se radilo o poznanstvu od nekoliko tjedana koje je nepromišljeno okrunjeno brakom u vrlo kratkom roku.



No prema pisanju US Weeklyja, golupčići se znaju već godinama te su čitavo vrijeme bili dobri prijatelji, a ljubav se rodila nedavno.

"Nije joj on stranac. Emily poznaje Sebastiana godinama jer se druže u istoj grupi ljudi", otkrio je nepoznati izvor, a dvojica zajedničkih prijatelja bili su i jedini uzvanici na ovom neobičnom vjenčanju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.