Cirkoni i zmijski uzorak: Rihanna u dvije ekstravagantne retro kombinacije

Foto: Instagram

NA predstavljanju novog proizvoda svog brenda Fenty Beauty, Rihanna je nosila poprilično upečatljive odjevne kombinacije. 

Najprije je odlučila slijediti primjer svoje kolegice iz glazbene industrije Cardi B pa se pojavila u životinjskom uzorku od glave do pete. Osim haljine, kaputa, cipela i torbice u zmijskom uzorku, pjevačica je nosila i ribarski šešir koji je također ove godine doživio modni povratak.

 

Da je nošenje cjelokupnih odjevnih kombinacija u životinjskom uzorku trenutno vrlo popularno znaju i Hrvatice, jer smo nedavno imali prilike vidjeti i voditeljicu Eciju Ivušić u outfitu sličnom Rihanninom. 

Druga Rihannina kombinacija bila je u potpunosti drugačija, a također se sastojala od retro komada, kao što je to bio ribarski šešir u prethodnoj kombinaciji. Naime, Rihanna je za kraj večeri odlučila doslovno zablistati pa je uz kratku nježno ružičastu haljinu s našivenim kristalima na dekolteu uparila i sandale s kristalima, torbicu i poprilično upečatljiv i sjajan nakit. 

Ova nas je kombinacija neodoljivo podsjetila na kombinacije iz devedesetih koje su ove godine vrlo popularne, a koje Rihanna nosi i više nego odlično. 

 

Inače, Fenty Beauty je povodom nadolazećih blagdana lansirao novu, multifunkcionalnu paletu highlightera i sjenila za oči koja će uskoro biti dostupna za kupovinu. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.