Cool proljeće uz novu kolekciju branda A´marie

Foto: Maja Kljajić

ZA proljeće/ljeto 2016. dizajnerica Anamarija Brkić izbacila je atraktivnu kolekciju u sportskom stilu.

Majice i tunike od MicroModala različitih dužina osnovica su kolekcije, a svaki se model može se nositi na više načina i kombinirati s raznim stilovima.



"Ono čemu je za ljetnu sezonu osobito posvećena pažnja su suknje, haljine i hlače. Sve njih karakterizira prozračnost i nesputanost, a svaki komad poseban je i ženstven te ga jedinstvenim čine pomno osmišljeni detalji. Tako je, primjerice, u dvobojan model hlača ušivena traka s printom, dok je u slučaju ljetnih šorceva korišteno više različitih uzoraka odjednom. Pomponi i resice, koji su prisutni i u ovoj kolekciji, daju razigranu notu svim novim ljetnim modelima. Suknje također dolaze s uzorkom, ali i u 'basic' varijanti od MicroModala u tamno plavoj boji i boji kože.", kažu glasnogovornici ovog branda.



U skladu s ljetom, kroz kolekciju se provlače i prugice, krojevi otkrivaju ramena i leđa, a pamuk s rupama i svila pretvaraju haljine u remek djela. Anamarija Brkić u novoj se sezoni vraća jednostavnošću, ali ne onoj lišenoj zanimljivosti. Svaki njezin dizajn istovremeno je moćan i senzualan – neovisno odjenete li uz njega još jedan upečatljiv komad ili običnu pamučnu bijelu majicu.


 

Glavno lice kampanje je mlada Jelena Hudjek. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.